Yhteystiedot

Lisää yhteystietosi tähän klikkaamalla salamaikonia, joka ilmestyy tuodessasi hiiren tämän tekstin päälle

Sisältölaatikko

Teksti tai HTML-koodi

Uusimpia kuulumisia

21.12.2016Katsaus menneeseen vuoteenLue lisää »5.5.2016Paljon onnea Arctic pentue 3-vuotta!Lue lisää »22.11.2015Näyttely tuloksia ja uusi Suomen muotovalio!Lue lisää »7.9.2015Koppelokankaan Hilla uusi Suomen käyttövalioLue lisää »21.4.2015Kevään tuloksia!Lue lisää »

Joyful Tone´s Arctic Beauty "Elsa"

Beauty eli tutummin Elsa asuu perheineen Tampereella. Elsa oli pentueessa se "vahvin tytsy". Pentulaatikossa Elsa näyttikin muille usein kaapin paikan, mutta kun pentulaatikosta tultiin pois oli vieraat paikat alussa hieman pelottavia. Elsa kuitenkin tottui uusiin paikkoihin sekä tilanteisiin nopeasti.

Elsan elämä on alkanut mallikkaasti uudessa kodissa. Ensimmäisenä päivänä Elsa möyri pitkin pihaa ja halusi koko ajan tutkimaan uutta mutta sitä ei voinut päästää vapaaksi koska tarha ei ollut vielä valmis. Kun tarha valmistui ja olisi Elsa saanut juosta siinä vapaana se vain makaili tyynen rauhallisena terassilla ja otti aurinko!

Elsan kesä 2014 on lähtänyt erinomaisesti liikkee! Elsa pääsi automatkustelemaan Lofooteille saakka ja oli nauttinut matkasta kaikin voimin!

Elsa katselee Lofoottien maisemia

Elsa 6vko

Elsa viikon ikäisenä