Yhteystiedot

Lisää yhteystietosi tähän klikkaamalla salamaikonia, joka ilmestyy tuodessasi hiiren tämän tekstin päälle

Sisältölaatikko

Teksti tai HTML-koodi

Uusimpia kuulumisia

21.12.2016Katsaus menneeseen vuoteenLue lisää »5.5.2016Paljon onnea Arctic pentue 3-vuotta!Lue lisää »22.11.2015Näyttely tuloksia ja uusi Suomen muotovalio!Lue lisää »7.9.2015Koppelokankaan Hilla uusi Suomen käyttövalioLue lisää »21.4.2015Kevään tuloksia!Lue lisää »

 

 

Dara&Roki

Ensimmäinen pentueemme syntyi 5.5.2013

Pentueen isä Roki on monipuolinen harrastuskoira joka omaa loistavan kultaisen luonteen. Rokista löytyy energiaa, työskentelyominaisuuksia ja miellyttämisen halua. Roki omaa erinomaisen nouto- ja riistavietin.

Molemmat koirat ovat terveitä rotunsa edustajia.

Tarkemmat tiedot molemmista vanhemmista löytyy alla olevista linkeistä:

Dara: http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI49902/09&R

Roki: http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI35448/09&R

 Arctic liite tulee jokaisen pennun nimen eteen. Pentujen nimet ovat:

Joyful Tone´s Arctic Beuaty, Love, Kiss, Dream, Warrior, Power, Speed, Mind, Whisper ja Spirit.

 

 

Pentutapaaminen

Järjestimme marraskuussa Arctic-pentueen pentutapaamisen kauniissa aurinkoisessa syyssäässä. Paikalle pääsi 7 pentua, sekä isikoira Roki ja Lycan "isoveli" Cola.

Aluksi uusille pentujen omistajille esiteltiin eri lajeja joita kultsujen kanssa voi harrastaa. Johanna kertoi nou:sta ja isikoira Roki ylpeänä esitti näytöksen pentulaumalle miten tehdään hakuruutua variksella, lokilla ja pupulla. Lycan omistaja Laura kertoi toko:sta, Laura ja Cola näyttivä malliksi muutamia tokoliikkeitä. Santun omistaja Eeva kertoi mejästä, äitikoira Dara ja Elina tekivät malliksi pienen mejänäytöksen.

Kaikki pennut pääsivät itse myös testaamaan eri lajeja, Antti oli tehnyt metsään joka pennulle oman pikku mejäradan, Johanna tutustutti riistaan ja Laura opasti tokon alkeita. Pentujen omistajat pääsivät kyselemään ohjeita ja opastuksia, sekä vaihtamaan kokemuksiaan. Lopuksi harjoiteltiin vielä näyttelykehässä toimimista ja koiran esittämistä. Pihalle oli tehty näyttelykehä ja Maritta toimi epävirallisena tuomarina.

Päivä oli erittäin onnistunut, iso kiitos kaikille mukana olleille!

Elina saa rakkaan tervehdyksen

Johanna ja Roki

Äiti vahti pentujensa touhuja

TOKO treeniä

Arttu s. ja Lumi riistaan tutustumassa

Åbo Åpen show 12.10.2013

Kasv. Luokan 2. ja kp!

Sekä jälkeläisluokn 2. Sekä myöskin kp!

Kuvassa vasemmalta: Joyful Tone´s Arctic Love, Joyful Tone´s Arctic Speed, Joyful Tone´s Arctic Whisper ja Joyful Tone´s Arctic Warrior.